"Schat, het wordt tijd dat je je linkerhersenhelft gaat gebruiken. Ga fotograferen!"
Dat is wat mijn vrouw jaren geleden tegen mij zei na een drukke dag op kantoor. Daar ben ik over na gaan denken en sindsdien is er veel veranderd. Als eigenaar van een Marketing en Communicatie Buro heb ik vaak fotografie nodig. Die rol vervul ik steeds meer.
Nu komt dat fotograferen niet zomaar uit de lucht vallen. Ik denk in beelden en dat heb ik tijdens mijn carrière altijd ingezet. Het verhaal vertellen door beelden neer te zetten. Dat deed ik bij klanten, bij mijn medewerkers en andere mensen om mij heen. Beelden zijn voor mij belangrijk om een verhaal te vertellen. Afbeeldingen kunnen ook gewoon mooi zijn. Een lust voor het oog. Of dat nu de schoonheid van een gebouw is, een product dat mooi is om te laten zien, of iemand die al werkend een verhaal te vertellen heeft. In elk beeld zit een verhaal en is op een eigen manier mooi. Om dat vast te leggen is de uitdaging voor mij.
 Vanaf het moment dat ik ben gaan fotograferen is er veel veranderd. Wat begon als hobby is inmiddels ontwikkeld tot een hobby plus. Hobby plus betekent dat ik mijn hobby nu beroepsmatig kan inzetten. Hoe gaaf is dat! 
De afbeelding die je hieronder ziet is een foto van ons kantoor. Dat ligt in het centrum van Breda. De dynamiek en historie van de stad vormen een geweldige inspiratiebron. Er is altijd een verhaal te ontdekken en vast te leggen. Of gewoon een mooie afbeelding. Maar niet uit..het zoeken naar afbeeldingen dwingt om goed en anders te kijken. Daardoor ervaar ik de stad elke dag anders.
Inmiddels mag ik mij een echte Bredase fotograaf noemen. Mijn afbeeldingen zijn zelfs te vinden in achter de ramen van lege winkelpanden. Iets waar ik heel trots op ben. 
Als je me zoekt kan mij vinden in het kantoor aan het Stadserf in Breda. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek over verhalen en afbeeldingen.
Back to Top