"Schat, het wordt tijd dat je je linkerhersenhelft gaat gebruiken. Ga fotograferen!"
Dat is wat mijn vrouw een paar jaar geleden tegen mij zei na een drukke dag op kantoor. Daar ben ik over na gaan denken en sindsdien is er veel veranderd. Ik ben een reclame & communicatiebureau gestart en ben als onderdeel daarvan gaan fotograferen.
Nu komt dat fotograferen niet zomaar uit de lucht vallen. Ik denk in beelden en dat heb ik tijdens mijn carrière altijd in gezet. Het verhaal vertellen door beelden neer te zetten. Dat deed ik bij klanten, bij mijn medewerkers en andere mensen om mij heen. Beelden zijn voor mij belangrijk om een verhaal te vertellen. Afbeeldingen kunnen ook gewoon mooi zijn. Een lust voor het oog. Of dat nu de schoonheid van een gebouw is, een product dat mooi is om te laten zien, of iemand die al werkend een verhaal te vertellen heeft. In elk beeld zit een verhaal en is op een eigen manier mooi. Om dat vast te leggen is de uitdaging voor mij.
 Vanaf het moment dat ik ben gaan fotograferen is er veel veranderd. Ik ben een reclame & communicatie bureau gestart genaamd Buro Veters waar ik de fotografie voor doe. Wat begon als hobby is inmiddels ontwikkeld tot een hobby plus. Hobby plus betekent dat ik mijn hobby nu beroepsmatig kan inzetten. Hoe gaaf is dat! 
De foto die je hieronder ziet is een foto van ons kantoor. Dat ligt midden in het centrum van Breda en is een oude kazerne. Het terrein waarop dit gebouw staat is een enorme inspiratie voor mij omdat ik het terrein heb zien veranderen van een plek waar tanks en kanonnen stonden tot een prachtig park waar gewoond en gewerkt wordt. Hier zijn veel mooie beelden te zien en mooie verhalen te vertellen.
Back to Top